Verbeke: “Dan moeten we Lokonga of andere talenten van Anderlecht verkopen”

Verbeke: “Dan moeten we Lokonga of andere talenten van Anderlecht verkopen”

Gepubliceerd: dinsdag 26 januari 2021 om 08:13di 26-01-2021 om 08:13

RSC Anderlecht lijkt de licentie binnen te hebben, maar Peter Verbeke blijft voorzichtig over de financiële situatie van paars-wit. Tegenover Het Laatste Nieuws laat hij zich uit over de toekomstplannen.

"Sinds ik bijna een jaar geleden ben aangesteld, is al die tijd sprake geweest van een kapitaalsverhoging”, begint Verbeke. “Ik stel vast dat we op 25 januari 2021 geen wezenlijke stap verder staan. En dat ik deze winter de mercato ben op gegaan met 0 euro. Het management zou graag weten waar het aan toe is.”

Anderlecht hoopt ook op Europees voetbal voor extra middelen. “Het is juist dat we enkel spelers kunnen lenen, maar Miazga wil graag blijven, bij Ashimeru, Mukairu en Diaby hebben we interessante aankoopopties bedongen, en in geval van Europees voetbal kunnen we misschién Nmecha en Larsen nog een seizoen houden.”

“Zónder een structurele financiële oplossing moet ik er niet eens aan dénken om de opties te lichten of om met Nmecha en Larsen aan tafel te gaan”, gaat Verbeke verder. “Meer nog: mogelijk moeten we dan Sambi of andere talenten verkopen. En wordt het wéér van nul herbeginnen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Verbeke hier gelijk?

Ja
96%
Nee
4%
(428 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws