‘Club Brugge geeft transferdoelwitten nog niet, gesprekken gaan verder’

‘Club Brugge geeft transferdoelwitten nog niet, gesprekken gaan verder’

Gepubliceerd: dinsdag 26 januari 2021 om 07:14di 26-01-2021 om 07:14

Laatste update: vrijdag 29 januari 2021 om 07:32vr 29-01-2021 om 07:32

Club Brugge is op zoek naar een opvolger voor de naar AS Monaco vertrokken Krépin Diatta. Volgens Het Laatste Nieuws staan onder meer twee talenten uit Engeland op het verlanglijstje: Facundo Pellisri van Manchester United en Jaden Philogene-Bidace van Aston Villa.

Pellistri is een 19-jarige Uruguayaan die op beide flanken kan spelen. Manchester United wil de buitenspeler uitlenen, maar er staan verschillende clubs in de rij. Bij de beloften zit Pellistri aan twee doelpunten en één assist in zes wedstrijden. Onder meer Celta de Vigo zou geïnteresseerd zijn.

Ook de 18-jarige Engelsman Philogene-Bidace staat op het lijstje. Een rechtsvoetige winger die graag op links speelt. Hij scoorde vijf keer en ga twee assists in tien duels bij de beloften van Aston Villa. Hij heeft nog een contract tot het einde van het seizoen bij de Engelse club, maar daar willen ze graag verlengen.

Edmilson
Het Nieuwsblad meldt dan weer dat ook Junior Edmilson (ex-Standard) nog steeds in beeld is. ‘Ook Junior Edmilson wordt nog steeds gevolgd door Club Brugge, maar een overgang in januari zou moeilijk liggen’, klinkt het.

Update: Het Laatste Nieuws laat weten dat Club Brugge transferdoelwitten Jaden Philogene-Bidace van Aston Villa en Facundo Pellistri nog niet opgeven. Philogene-Bidace is na dit seizoen einde contract, maar heeft een nieuw voorstel binnen. Hij zou er echter ook over nadenken om te vertrekken. Club Brugge praat nog steeds met de Engelsman. Ook hoopt Blauw-Zwart dat Pellistri Club boven Alaves of een langer verblijf in Manchester verkiest.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws