Extra Time: Lang zal altijd op het juiste moment afspelen, het is geen pingelaar

Extra Time: "Lang zal altijd op het juiste moment afspelen, het is geen pingelaar"

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 23:46ma 25-01-2021 om 23:46

Club Brugge troefde zondag KRC Genk af in een aangenaam kijkstuk: 3-2. Beide ploegen haalden een hoog niveau, maar uiteindelijk trok de individuele klasse de thuisploeg over de streep. Zomeraanwinst Noa Lang maakte op het panel van Extra Time de grootste indruk.

"Hij is op dit moment de beste speler van de competitie, denk ik", trapt Filip Joos af met een statement van jewelste. "Dat is echt pure klasse." Lang profiteert natuurlijk ook van het systeem van Club Brugge. "Ze bestoken eigenlijk voortdurend de punten van de zestien meter, want daar ligt nog ruimte, daar liggen corridors. Zo doet Manchester City dat ook bijvoorbeeld. Die banden, daar zijn ze super sterk in."

Bij de winnende treffer van Brandon Mechele was Lang ook van goudwaarde, dankzij een assist. "Ook die bal, geef hem toch maar eens ... Hij ziet het, maakt oogcontact met Mechele en die werkt het fijntjes af. Fantastische goal, want ook die pass is ideaal. Hij is voortdurend in beweging, hij slingert over het veld, hij dribbelt graag, maar hij zal altijd op het juiste moment afspelen. Het is geen pingelaar", klinkt Joos lyrisch.

Ook Wesley Sonck is fan van de Nederlander. "Het is altijd de individuele kwaliteit die het verschil maakt. Dan kan je nog zoveel variaties en veranderingen hebben als je wilt ... Uiteindelijk zijn het de jongens vooraan, met de individuele kwaliteiten, die het verschil maken. Altijd", besluit Sonck overtuigd.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Vind jij Lang momenteel de beste speler van onze competitie?

Ja
66%
Toch zeker top-drie
25%
Top-vijf
5%
Top-tien
2%
Nee, voor mij zelfs geen top-tien
2%
(331 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws