Breaking news

Een blik op het bekerverleden: Nare herinneringen voor Anderlecht, Genk mag hopen

Zoals Club Brugge dit seizoen heeft gespeeld, dat kan geen enkele concurrent

"Zoals Club Brugge dit seizoen heeft gespeeld, dat kan geen enkele concurrent"

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 20:45ma 25-01-2021 om 20:45

Club Brugge is alweer bezig aan een goed seizoen en lijkt goed op weg naar een titel. De voorsprong op eerste achtervolger bedraagt inmiddels al twaalf punten. Volgens Peter Vandenbempt kan er ook nog maar weinig fout lopen voor Blauw-Zwart.

"Zonder ongelukken kennen we de kampioen al", geeft de analist aan bij Sporza. Het was echt een heel goeie topper tussen Club Brugge en Racing Genk, met goed en positief voetbal. Maar die wedstrijd heeft wel getoond dat Club Brugge op dit moment een betere ploeg heeft dan Racing Genk", klinkt het.

"Club Brugge staat individueel en collectief een stuk verder: ervaring, momenten grijpen, wedstrijden beslissen wanneer dat kan. Dat is ook logisch. Dit elftal van Club Brugge is het werk van vele jaren bouwen, af en toe steentjes bijzetten", aldus Vandenbempt.

"Zoals Club Brugge 25 minuten heeft gespeeld, dat kan op dit moment geen enkele andere concurrent: intensiteit, tempo, geweldig technisch vermogen bij veel spelers, die individuele klasse van uitblinker Lang, maar ook De Ketelaere, Mata op zijn manier. En ze hebben nu een spits die in elke wedstrijd scoort", vertelt Vandenbempt.

Ook de verkoop van Krépin Diatta hield Club Brugge niet tegen om te winnen van Genk. "En midden die dominantie van Club Brugge verkopen ze ook nog eens gauw een speler voor 20 miljoen. En je merkt het niet eens. Dat is dan toch duidelijk", besluit hij.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws