OFFICIEEL: KAS Eupen haalt Rocky Bushiri terug naar de club

OFFICIEEL: KAS Eupen haalt Rocky Bushiri terug naar de club

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 17:45ma 25-01-2021 om 17:45

Laatste update: dinsdag 26 januari 2021 om 18:08di 26-01-2021 om 18:08

Waasland-Beveren strijdt volop tegen de degradatie en coach Nicky Hayen wil maar wat graag nog enkele versterkingen zien. Vooral defensief hoopt hij nog op een kwaliteitsinjectie. Mogelijk komt die nieuwe verdediger over van KV Mechelen.

RMC Sports weet namelijk dat Waasland-Beveren interesse toont in Rocky Bushiri, die normaal gezien tot het einde van het seizoen verhuurd wordt aan Mechelen. Bij Malinwa willen ze echter nu al af van de centrale verdediger, die eigendom is van Norwich City. Wellicht wordt de huurovereenkomst eerstdaags verbroken.

Er zijn echter nog kapers op de kust, want volgens L’Avenir denkt ook KAS Eupen aan de komst van Bushiri. In het verleden voetbalde de verdediger al eens Am Kehrweg. Samen met Waasland-Beveren wordt er nu gestreden om een akkoord met Norwich.

Update: KAS Eupen heeft de terugkeer van Rocky Bushiri bekendgemaakt. Ook Waasland-Beveren was geïnteresseerd, maar de Panda's halen de verdediger binnen. Bushiri komt op huurbasis over van het Engelse Norwich waar hij nog tot juni 2023 onder contract ligt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie kan Bushiri het best gebruiken?

Waasland-Beveren
74%
AS Eupen
26%
(180 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws