Antwerp FC werkt aan komst van Gaich: Maar het is nog niet definitief

Antwerp FC werkt aan komst van Gaich: "Maar het is nog niet definitief"

25-01-2021 17:00
11

Royal Antwerp FC wil zich deze winter nog versterken. Zo staat Adolfo Gaich – vorig jaar nog lang in de belangstelling van Club Brugge – bovenaan het verlanglijstje om de aanval te versterken. Frank Vercauteren liet zich uit over de mogelijke komst van de Argentijn.

Niet Club Brugge, maar CSKA Moskou haalde Gaich op in eigen land. Momenteel ligt de competitie in Rusland stil, waardoor de Argentijn mogelijk niet veel ritme heeft. "CSKA is pas herbegonnen, ze trainen weliswaar heel zwaar nu, maar Gaich komt ook uit een periode waarin hij weinig speelde mét daarna een break", aldus Vercauteren in Het Laatste Nieuws.

Vercauteren wil echter vooral een onmiddellijke versterking zien die Dieumerci Mbokani volwaardig kan vervangen. "We zijn er mee bezig, maar definitief is het nog niet. Ik wil absoluut zeker zijn dat hij meteen iets extra kan betekenen. We zullen zien de komende dagen. Gaich zou een versterking op korte termijn kunnen zijn", is de Antwerp-coach echter wel overtuigd van de kwaliteiten van de Argentijn.