'Lampard werd genegeerd door sommige spelers en lag overhoop met Chelsea-bestuur'

'Lampard werd genegeerd door sommige spelers en lag overhoop met Chelsea-bestuur'

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 15:16ma 25-01-2021 om 15:16

Het ontslag van Frank Lampard bij Chelsea hing al een tijdje in de lucht. De manager had ruzie met mensen binnen de club, kon niet opschieten met diverse spelers en Thomas Tuchel zou al een tijdje akkoord zijn met de club.

Volgens diverse Engelse media was Chelsea al mondeling akkoord met Tuchel toen het FA Cup-duel met Luton Town, dat onder Lampard's leiding met 3-1 werd gewonnen, nog gespeeld moest worden. Dat maakt wel duidelijk dat de manager er niet al te best op stond op Stamford Bridge en uit een verhaal van The Athletic blijkt waarom.

Zij schrijven dat het clubicoon van The Blues al geruime tijd overhoop lag met Marina Granovskaia, uitvoerend directeur van de club. Zij zou wachten op een geschikt moment om Lampard de laan uit te sturen en de matige serie gaf haar aanleiding om dat te doen. Daarnaast zouden diverse spelers niet blij zijn met de manier van leiding geven van de Engelsman en zou Lampard door sommigen zelfs genegeerd worden.

Chelsea maakte maandag bekend dat de wegen met Lampard scheiden en heeft naar verluidt al een opvolger op het oog. Diverse bronnen melden dat maandag of dinsdag bevestigd zal worden dat Tuchel de nieuwe trainer wordt op The Bridge.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws