Gesprekken tussen Messi en PSG: 'Ze proberen hem over te halen'

Gesprekken tussen Messi en PSG: 'Ze proberen hem over te halen'

25-01-2021 11:22
1

PSG probeert Lionel Messi los te weken bij FC Barcelona. Dat zegt Leandro Paredes, de Argentijnse middenvelder van PSG. Volgens hem speelt de aanwezigheid van Mauricio Pochettino ook een rol bij een eventuele transfer.

Als Messi zou willen, kan hij volgens Paredes meteen naar Parijs komen. "Het ligt aan Leo, want PSG probeert hem op dit moment over te halen", zegt de middenvelder tegen Corriere dello Sport. "Gecoacht worden door een trainer uit je eigen land en de mogelijkheid om samen te spelen met Messi is een mooie kans. Ik hoop dat het gebeurt."

Paredes hoopt dat de aanwezigheid van Pochettino, een Argentijnse trainer, Messi over de streep kan trekken. Daarnaast zou La Pulga weer herenigd worden met Neymar, met wie hij bij Barcelona een goede klik had, en kan hij naast Paredes samen komen te spelen met landgenoten als Angel Di Maria en Mauro Icardi.

Onlangs liet Leonardo, technisch directeur van de Parijzenaars, al weten dat Messi op een transferlijstje staat maar dat een akkoord nog ver weg was. Barcelona-trainer Ronald Koeman lachte de geruchten weg.