'Verrips (ex-KV Mechelen) kan comeback maken in Jupiler Pro League'

'Verrips (ex-KV Mechelen) kan comeback maken in Jupiler Pro League'

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 11:00ma 25-01-2021 om 11:00

Michael Verrips (24) keert mogelijk terug naar de Jupiler Pro LeagueHet Nieuwsblad weet namelijk dat Eupen hem graag zou binnenhalen. Anderhalf jaar geleden vertrok Verrips met slaande deuren bij KV Mechelen

Verrips vertrok in juli 2019 naar Sheffield United, ook al had KV Mechelen geen akkoord met die club. Verrips verbrak dan maar eenzijdig zijn contract. KV Mechelen procedeerde tegen haar ex-doelman, maar uiteindelijk kwam het toch tot een minnelijke schikking met de Engelsen.

Verrips heeft inmiddels nog maar één wedstrijd gespeeld voor Sheffield. Bovendien loopt zijn contract af in de zomer en is er geen sprake van een verlenging. Bij Eupen zou Ortwin De Wolf willen vertrekken naar Antwerp. Er komt dus een plaats vrij voor Verrips, die zelf ook wil komen. Verrips moet bij Eupen dan de concurrentie aangaan met Théo Defourny, die de laatste weken tussen de palen stond.

Eupen afgelopen weekend nog met 3-0 van KV Mechelen. Het staat nu op de twaalfde plaats en is nog lang niet zeker van het behoud. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws