VP11: Lang wordt vaste klant, Holzhauser maakt comeback in het team

VP11: Lang wordt vaste klant, Holzhauser maakt comeback in het team

25-01-2021 11:00 Laatste update: 19:03
3

Ook op Speeldag 21 zagen we heel wat mooie wedstrijden in de Jupiler Pro League. Helaas moeten we ons toch weer beperken tot 'maar' elf uitblinkers in ons Team Van De Week. 

Muur tegen Anderlecht
Anderlecht kreeg tegen Waasland-Beveren een resem kansen, maar kwam weer niet tot scoren. Het werd 0-0. Nordin Jackers speelde een belangrijke rol bij de bezoekers met een aantal puike reddingen. Vooral de redding op de hakbal van Lukas Nmecha was weergaloos.

Debutant doet het
Bij Sporting Charleroi liet Jordan Botaka zich meteen zien. Met een heerlijke dribbel bood hij Mamadou Fall de 1-1 aan tegen Standard. Op de linkerkant kon Milad Mohammadi zelf scoren in de eerste zege van KAA Gent in het nieuwe jaar.

Centraal achterin werd Brandon Mechele even een spits bij Club Brugge. Rechts aannemen en links binnenschieten, Bas Dost had het niet beter gekund. Bij Beerschot verdient Denis Prychynenko een pluim. De verdediger werd al vaak afgeschreven, maar hield de nul tegen Zulte Waregem én trapte een penalty binnen. 

Aanjagers op het middenveld
Op het middenveld speelde Joachim Van Damme een uitstekende partij bij KV Mechelen, dat met een vlotte 3-0 won van Eupen. Andrew Hjulsager was dan weer de draaischijf voor KV Oostende, dat Antwerp verraste met een 1-2 op de Bosuil.

Bij Beerschot was Raphael Holzhauser een kandidaat voor de Gouden Schoen, maar de laatste weken liet hij te weinig zien. Nu was de Oostenrijker wél op de afspraak met twee assists. Het leverde Beerschot een belangrijke zege op na een kleurloze 2 op 24.

Goals en assists voorin
Bij Club Brugge is Noa Lang een vaste klant in deze rubriek. Weer twee assists, dat kan geen toeval meer zijn. Een assist en een goal voor Yunya Ito, die KRC Genk wel zag verliezen van de leider. De derde spits wordt Joao Klauss, die zijn eerste goal voor Standard knap binnenwerkte. Heeft Standard eindelijk een goalgetter gevonden?

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)