'Bakkali zorgt nog voor grote transferzorgen bij RSC Anderlecht'

'Bakkali zorgt nog voor grote transferzorgen bij RSC Anderlecht'

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 09:00ma 25-01-2021 om 09:00

RSC Anderlecht hoopt deze transferperiode nog flink wat overbodige pionnen te kunnen slijten. Dat deed het al met onder andere Antonio Milic, Peter Zulj en Derrick Luckassen. Zakaria Bakkali moet de volgende worden, maar dat lijkt moeilijk te zijn.

Bakkali ligt al een tijdje niet meer in de bovenste schuif van Vincent Kompany en mag dan ook vertrekken. Volgens La Dernière Heure wordt zijn vertrek echter bijzonder moeilijk, zo is er namelijk amper tot geen interesse in de voormalige Rode Duivel.

De voorbije weken werd Bakkali wel gelinkt aan clubs uit Frankrijk, Turkije en Nederland, maar de flankaanvaller zal een transfer naar die ploegen niet zitten. Anderlecht moet daardoor verder blijven zoeken naar een oplossing.

Een nieuwe kans lijkt er alvast niet meer te komen voor Bakkali, die nog een contract tot medio 2022 heeft bij paars-wit. De flankaanvaller speelde dit seizoen amper twee wedstrijden en kreeg al sinds de nederlaag tegen Club Brugge, op 4 oktober, geen plekje meer in de selectie.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws