Spaanse media zien Hazard schitteren bij Real Madrid: Nog beter dan Messi

Spaanse media zien Hazard schitteren bij Real Madrid: "Nog beter dan Messi"

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 08:30ma 25-01-2021 om 08:30

Laatste update: maandag 25 januari 2021 om 08:37ma 25-01-2021 om 08:37

Eden Hazard kon eindelijk nog eens overtuigen bij Real Madrid. Met een doelpunt en een assist hielp hij de Koninklijke aan een 1-4 overwinning tegen Alaves. In Spanje kon men de superlatieven niet op over Hazard.

Onze landgenoot werd de laatste maanden flink bekritiseerd, maar in Spanje was er na zijn partij tegen Alaves alleen maar lof voor Hazard. Bij de Spaanse talkshow El Chiringuito de Jugones werd men helemaal gek van Hazard. Vooral de uitspraken van analist Hugo 'Loco' Gatti waren opvallend. "Als Hazard helemaal verlost is van blessures, zal hij nog beter zijn dan Messi", gaf hij aan.

Ook bij SPORT zag men een goede Hazard spelen. 'Hij werkte magistraal af bij het doelpunt en speelde ook een sterke eerste helft. Na bijna anderhalf jaar zorgde hij nog eens voor een goede prestatie in het witte shirt', schreef men.

'Het is nog niet de beste Hazard van bij Chelsea, maar hij was wel weer een pak beter', gaf men bij Mundo Deportivo aan. Ook Marca zag een betere Hazard. 'Hij zit nog niet op zijn beste niveau, tegen Alaves bewees Hazard wel waarom Zinedine Zidane in zijn nummer 7 blijft geloven. Op bepaalde momenten liet hij zien waarom hij destijds bij de vijf beste spelers van de wereld behoorde', klonk het.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws