Stevige kritiek voor Antwerp onder Vercauteren: 'Een flauw afkooksel'

Stevige kritiek voor Antwerp onder Vercauteren: 'Een flauw afkooksel'

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 08:00ma 25-01-2021 om 08:00

Royal Antwerp FC blijft het moeilijk hebben om echt te overtuigen onder Frank Vercauteren. Dat werd afgelopen weekend duidelijk, toen er met 1-2 werd verloren van KV Oostende.

Onder Ivan Leko kende Antwerp successen, maar ook moeilijke weken. Dat ging wel steeds gepaard met aanvallend voetbal, maar dat is nu helemaal anders. Vercauteren kiest voor de defensieve organisatie. Echt helpen deed dat niet tegen KV Oostende, waartegen met 1-2 werd verloren. Bij Het Laatste Nieuws is men bijzonder kritisch voor The Great Old.

'Het mag wel duidelijk zijn dat Antwerp heel wat zaken anders zal moeten aanpakken wil het half april bij de eerste vier eindigen', schrijft men. Vooral het verdedigende voetbal lijkt een doorn in het oog. 'Er was een tijd dat Antwerp leuk was om naar te kijken. Dat was... een maand geleden. De Great Old is momenteel nog slechts een flauw afkooksel van het sprankelende team dat eerder dit seizoen de Belgische voetbalwereld verwende', klinkt het.

'The Beauty werd The Beast. Laks bij balverlies, dramatisch in de verdedigende omschakeling. Oostende kwam viér keer alleen voor Beiranvand. Waren de Kustboys een beetje efficiënter, ze hadden Antwerp een pandoering gegeven', besluit men.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws