Geeft Van den Brom titel met Genk op? Play-Off 1 was altijd de ambitie

Geeft Van den Brom titel met Genk op? "Play-Off 1 was altijd de ambitie"

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 07:44ma 25-01-2021 om 07:44

Laatste update: maandag 25 januari 2021 om 08:05ma 25-01-2021 om 08:05

KRC Genk is er zondag niet in geslaagd om punten te sprokkelen tegen Club Brugge. In het Jan Breydelstadion verloor het met 3-2 in wat door velen een "titelmatch" werd genoemd. Na de verloren partij zag John van den Brom dat echter anders.

Volgens de Nederlander was er namelijk nooit sprake van een "titelmatch". "Wij zijn daar helemaal niet zo mee bezig geweest", gaf Van den Brom aan bij Het Laatste Nieuws. "Dat is iets wat vooral de buitenwereld gecreëerd heeft. Dit werd een beetje gekscherend al de match om het kampioenschap genoemd. De feiten zijn wat ze zijn, het gat is weer groter geworden. Het was niet het resultaat dat we nodig hadden om volop de strijd te kunnen aangaan, maar we moeten ook verder kijken dan enkel Club Brugge."

Van den Brom lijkt dan ook niet meer aan een mogelijke titel te denken. "Play-Off 1 is altijd de ambitie geweest van de club en het bestuur en wat dat betreft, liggen we nog altijd prima op koers. Het komt allemaal wel wat dichterbij, maar met die druk moeten we kunnen omgaan. Wie dat niet kan, is niet geschikt om voor Racing Genk te voetballen", klinkt het.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws