Update: 'Sporting Charleroi gaat Vranjes toch huren van Anderlecht'

Update: 'Sporting Charleroi gaat Vranjes toch huren van Anderlecht'

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 07:15ma 25-01-2021 om 07:15

Laatste update: maandag 25 januari 2021 om 12:50ma 25-01-2021 om 12:50

RSC Anderlecht is in deze transferperiode naast extra aanwinsten ook nog hevig op zoek naar oplossingen voor overbodige pionnen. Daar is Ognen Vranjes er één van, al gaat de zoektocht naar een nieuwe club voorlopig moeilijk voor hem.

Onder andere AEK Athene werd de voorbije weken nog gelinkt aan de Bosnische verdediger, maar de Griekse club is niet van plan om Vranjes terug naar Griekenland te halen. Het Laatste Nieuws geeft dan weer aan dat ook Charleroi een mogelijke oplossing voor Vranjes is.

Bij La Dernière Heure klinkt het echter dat Vranjes wel werd aangeboden aan de Carolo's, maar dat die hebben bedankt voor de komst van de verdediger. Met Dorion Dessoleil heeft Charleroi al een vaste waarde achterin, terwijl Modou Diagne en Steeven Willems strijden voor dat andere plekje naast de aanvoerder van Charleroi.

Daardoor blijft het voor Anderlecht zoeken naar een oplossing voor Vranjes, die dit seizoen vier partijen speelde, maar al sinds begin oktober geen plekje meer kreeg in de selectie.

Update: Kennelijk heeft Anderlecht toch nog een akkoord gevonden met Charleroi voor een uitleenbeurt. Dat meldt Het Laatste Nieuws. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws