'Antwerp zoekt concurrent Mbokani en komt uit bij voormalig toptarget Club Brugge'

'Antwerp zoekt concurrent Mbokani en komt uit bij voormalig toptarget Club Brugge'

25-01-2021 07:00 Laatste update: 07:06
14

Royal Antwerp FC kan al even geen beroep meer doen op de geblesseerde Dieumerci Mbokani en moest de voorbije twee partijen daarom rekenen op Didier Lamkel Zé in de spits. De Kameroener is van nature echter geen spits, weet men ook bij The Great Old. De ploeg van Frank Vercauteren denkt daarom aan Adolfo Gaich.

Volgens Het Laatste Nieuws komt er deze winter nog een nieuwe spits aan bij Antwerp. Dat moet Gaich worden, die zonder aankoopoptie gehuurd zal worden van het Russische CSKA Moskou.

Opvallend, Gaich stond de voorbije maanden lang in de belangstelling van Club Brugge. De landskampioen wilde zelfs records breken voor de Argentijn, die op een bepaald moment maar liefst achttien miljoen euro moest kosten. Gaich trok echter niet naar Club Brugge, maar naar CSKA Moskou.

Daar kon de éénvoudige Argentijns international niet overtuigen, waardoor hij CSKA Moskou nu mag (of moet) verlaten. Hij speelde achttien partijen voor de Russische club, waarvan drie basisplekken, en kon amper één keer scoren. Bij Antwerp moet hij beter doen.