Tielemans maakt zijn debuut als kapitein en kan meteen ook scoren

24-01-2021 18:30 Laatste update: 18:33
2

In de FA Cup heeft Leicester City gewonnen van tweedeklasser Brentford met 1-3. Opvallend: Youri Tielemans was voor het eerst captain bij Leicester.

Brentford is momenteel de nummer vier in The Championship en dus geen simpele tegenstander. Dat bleek ook na zes minuten, toen Sorenson de 1-0 kon maken voor de thuisploeg. Dat was ook de ruststand, maar na de pauze ging Brentford overstag.

Eerst was het Ünder die de 1-1 kon maken. Daarna werd Tielemans foutief afgestopt in het strafschopgebied. Hij nam de penalty zelf en deed dat uitstekend. Na de 1-3 van Maddison was het helemaal afgelopen met Brentford.

Timothy Castagne mocht ongeveer twintig minuten meedoen bij Leicester. Dennis Praet bleef langs de kant met een blessure.