Clement in de wolken bij Club Brugge: Hij zit nog maar aan zestig procent

Clement in de wolken bij Club Brugge: "Hij zit nog maar aan zestig procent"

Gepubliceerd: zondag 24 januari 2021 om 18:15zo 24-01-2021 om 18:15

Club Brugge heeft na een spannende partij KRC Genk verslagen met 3-2. Coach Philippe Clement is bijzonder tevreden over wat hij gezien heeft van zijn elftal. 

"Ik ben supertevreden over heel veel dingen", vertelt hij op de officiële website. "We begonnen heel erg goed. We hebben heel hoog druk gezet en kregen ook al vlug kansen. We kwamen ook voor en hadden alles onder controle. Daarna kropen we gedurende tien à vijftien minuten achteruit en werd er minder druk gezet. Dat is gevaarlijk tegen Genk, dat immers een heel goed voetballend elftal heeft. Ze kwamen twee keer aan de zestien en het was twee keer kassa."

Club liet zich echter niet bang maken. "De spelers bleven gewoon voortspelen en in zichzelf geloven. Ze zijn blijven pushen, niet alleen voor een tweede maar ook voor een derde goal. Het was dus niet alleen sportief maar ook mentaal een heel sterke prestatie. En dat tegen één van de beste ploegen van het land."

Noa Lang was een exponent van dat succes. "Noa is op een heel positieve manier bij Club gekomen. Het is een superkerel om mee te werken. We werken ook elke dag om van hem een betere voetballer te maken. Hij zit op dit moment nog maar aan zestig procent van zijn mogelijkheden. Hij moet nog heel veel dingen leren, maar hij is enorm goed bezig. Vergeet ook niet dat hij nog maar 21 is. Het is een superaankoop van ons bestuur."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws