Still krijgt hart onder de riem: Leeftijd is geen handicap voor coach

Still krijgt hart onder de riem: "Leeftijd is geen handicap voor coach"

Gepubliceerd: zondag 24 januari 2021 om 12:30zo 24-01-2021 om 12:30

Beerschot speelt zondagmiddag op het veld van Zulte Waregem. Will Still (28) heeft nog alles te bewijzen als T1, maar Johan Boskamp geeft hem het voordeel van de twijfel. 

"Ik moet zeggen dat ik die Will Still niet kende", bekent Boskamp bij Het Belang Van Limburg. "Dan begin je je te informeren en zie je dat hij toch al een aardig cv heeft. Leeftijd is geen handicap voor een trainer. Het belangrijkste is je persoonlijkheid. Je moet je boven je groep kunnen plaatsen."

Still moet nu wel een heel andere houding aannemen. "In mijn tijd was het zo dat voetballers hun trainer uittesten om te zien hoe ver ze kunnen gaan. Still was assistent van Losada. Wellicht stond hij toen dichter bij de spelers. Gasten die kwaad waren omdat ze er niet instonden, konden hun verhaal bij hem kwijt. Nu zal dat anders zijn."

Het werk van Still wordt hoe dan ook zwaarder. "Als T1 krijg je te maken met kritiek in de media, zeikende bankspelers. Het is een heel andere rol. Benieuwd hoe hij het ervan af gaat brengen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws