We moeten nu heel nederig zijn en de voetjes op de grond houden

"We moeten nu heel nederig zijn en de voetjes op de grond houden"

Gepubliceerd: zondag 24 januari 2021 om 11:40zo 24-01-2021 om 11:40

KV Mechelen kent een prima periode, met 15 op 18 schuift de ploeg van Wouter Vrancken stilletjes op in het klassement. De mindere prestatie van vorige week tegen Standard (0-4) is rechtgezet met een overtuigende overwinning tegen KAS Eupen. Vrancken wil echter niet te rap vooruit op de feiten lopen.

KV Mechelen won zaterdagavond zijn thuiswedstrijd tegen KAS Eupen met 3-0, het neemt zo 15 op 18 en staat zo op de 12e plaats in het klassement. Malinwa telt 4 punten minder dan de achtste plaats, die recht heeft op Play Off 2. Wouter Vrancken is tevreden met de overwinning maar wil nog niet te hard van stapel lopen. "We moeten nu heel nederig zijn en de voetjes op de grond houden. We weten vanwaar we komen. En het is nog altijd niet gedaan. We willen zoveel mogelijk matchen winnen. We moeten ook niet te ver vooruitkijken, want dinsdag is de volgende wedstrijd al. Je voelt wel dat er meer opluchting in de ploeg zit, omdat we nu meer matchen winnen. Qua spel deden we het al goed, het is gewoon jammer dat we onszelf in die periode niet genoeg beloond hebben", reageerde een tevreden trainer na de wedstrijd.

De trainer van KV Mechelen was ook tevreden over het gelevrde spel van zijn ploeg. "Je kunt niet altijd zo direct zeggen waarom het in de tweede helft beter loopt dan in de eerste. In de tweede helft stonden we wel beter. Dan krijgen de spelers nog meer vertrouwen en zo krijg je een goede wedstrijd. Je zag dat de kwaliteit goed zat in balbezit. Het enige waar ze nog rekening mee moeten houden, ook bij een voorsprong, zijn die kleine onoplettendheden in de organisatie. Dat moet er wel uit", analyseerde Vrancken de wedstrijd tegen KAS Eupen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws