Refaelov: Meer tijd nodig om het spel van de coach gewoon te worden

Refaelov: "Meer tijd nodig om het spel van de coach gewoon te worden"

Gepubliceerd: zondag 24 januari 2021 om 11:25zo 24-01-2021 om 11:25

Royal Antwerp verzilverde de kans om tweede te worden in het klassement niet. De troepen van Frank Vercauteren werden een halt toegeroepen door de enthousiastelingen van KV Oostende. Voor The Great Old was het de eerste verlieswedstrijd onder haar nieuwbakken trainer. Lior Refaelov weet waar het misliep.

Antwerp verloor van een enthousiast KV Oostende met 1-2. Lior Refaelov kende een ongelukkige avond, in aanvallend opzicht kon hij niet veel bijbrengen en met zijn vrijschop kwam de Israëliër dicht bij een doelpunt. Het aanvalsspel van Antwerp kwam er veel te weinig uit. "We begonnen nog wel goed, met meer combinaties dan in de vorige duels. Maar na 20 minuten zakten we weg", zei Refaelov na de wedstrijd tegen KV Oostende.

De kersverse gouden schoen voelde dat KV Oostende sterker was.  "Na rust hetzelfde verhaal. We hadden meteen een kans via Simen (Juklerod, red.), maar Oostende nam toch weer over en won uiteindelijk verdiend. Jammer, want als ploeg hebben we op zich meer kwaliteit dan hen. Maar we hebben nog meer tijd nodig om de accenten van de nieuwe coach op te pikken en zijn spel te spelen. Hij wil iets minder risico, en de voorbije matchen leverde het ons – ook al waren het geen geweldige matchen – punten op. Nu niet. Maar ook met Ivan (Leko, red.) hadden we het aanvankelijk moeilijk, dus ik heb er vertrouwen in dat we straks weer beter gaan spelen", zei Refaelov aan Het Nieuwsblad.

Refaelov ontliep zijn verantwoordelijkheid niet en gaf aan dat de spelers hun verantwoordelijkheid moeten nemen: "Het is ook aan ons, de spelers op het veld, om onze verantwoordelijkheid te pakken. Ik ben triest omdat we de tweede plaats hebben laten liggen, laat ons hopen dat we dit snel rechtzetten", liet de spelmaker na afloop van de wedstrijd weten", sloot Refaelov af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws