Cercle wint nog eens: Ik ben heel blij voor de spelers

Cercle wint nog eens: "Ik ben heel blij voor de spelers"

Gepubliceerd: zondag 24 januari 2021 om 11:07zo 24-01-2021 om 11:07

Cercle Brugge deed wat ze al een tijdje niet meer gedaan hadden, winnen. De vereniging won met 1-2 op het veld van KV Kortrijk. Een belangrijke zege in de strijd voor de degradatie, door die zege klimt het over Waasland Beveren in het spoor van Moeskroen. Paul Clement is blij na de overwinning.

Cercle had 4 op 33 voor aanvang van deze wedstrijd, het wist dus wat het moest doen. De bezoekers uit Brugge kwamen al snel 0-2 op voorsprong maar net voor de rust scoorde Makarenko met een heerlijke knal. Cercle Brugge hield stand en nam zo een levensbelangrijke overwinning mee naar huis.

Paul Clement, trainer van Cercle Brugge was heel tevreden over de prestatie die zijn jongens geleverd hadden. "Hier hebben we lang op gewacht, te lang. Maar ik ben heel blij voor de spelers, want de voorbije wedstrijden hebben ze alles gegeven. Op een punt tegen Beerschot na hebben ze daar niks voor teruggekregen. Vanavond verdienden ze echt die zege, want ze hebben zich maximaal ingezet met een ongelooflijk doorzettingsvermogen. We wisten dat het een gevecht zou worden op dit veld. Dit zijn drie bijzonder belangrijke punten", liet een tevreden Paul Clement weten na de wedstrijd tegen KV Kortrijk.

Door die overwinning laat Cercle Brugge de rode lantaarn nu over aan Waasland Beveren, dat één punt minder telt dan Cercle. Dat op de voorlaatste plaats staat op 2 punten van Moeskroen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws