KV Oostende doet mee voor Play Off 1: Spelers mogen 1 dag naar klassement kijken

KV Oostende doet mee voor Play Off 1: "Spelers mogen 1 dag naar klassement kijken"

Gepubliceerd: zondag 24 januari 2021 om 10:25zo 24-01-2021 om 10:25

Laatste update: zondag 24 januari 2021 om 10:43zo 24-01-2021 om 10:43

KV Oostende nam de scalp van Royal Antwerp FC door met 1-2 te gaan winnen op de Bosuil. De jongens van trainer Alexandre Blessin zorgden voor een ommekeer en spelen mee voor Play Off 1. Blessin was dan ook uitermate fier op zijn spelersgroep.

Na de verliesbeurt op Jan Breydel met nochtans goed voetbal gingen de jongens van Alexandre Blessin op zoek naar de zege op de Bosuil. Oostende kreeg al vroeg een doelpunt tegen maar de weerbaarheid van dit KV Oostende is dit seizoen zo sterk dat ze die achterstand ombogen in een 1-2 overwinning. 

De fiere trainer was dan ook meer dan tevreden. "Het was een geweldige overwinning van mijn team. Ik was al trots op de jongens na Club Brugge, maar dit was ongelooflijk. Ik heb het dan niet over de eerste 20 minuten, toen we het wat moeilijk hadden. Maar daarna kwamen we beter en beter in de match en vanaf dan had ik een heel goed gevoel over de wedstrijd. Als je die tweede helft ziet, hadden we misschien twee of drie goals meer moeten maken. En als je je kansen niet afmaakt, weet je dat het nog fout kan lopen, zoals we al eerder meemaakten in wedstrijden tegen topteams", zei Blessin na de wedstrijd aan Eleven Sports.

De ambities van Blessin blijven hetzelfde, wedstrijd per wedstrijd bekijken hoe KV Oostende er voor staat. "Goed, we staan nu dicht bij de top vier. De spelers mogen één dag naar het klassement kijken, en daarna concentreren we ons weer op de volgende match. De mentaliteit van deze groep is ongelooflijk. Ik wil er ook niet één speler uitpikken, want het was een echte teamprestatie", sloot Blessin af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws