Vercauteren: Ze waren meer bezig met discussies, met fouten en met de referee

Vercauteren: "Ze waren meer bezig met discussies, met fouten en met de referee"

Gepubliceerd: zondag 24 januari 2021 om 10:10zo 24-01-2021 om 10:10

Royal Antwerp FC verloor in eigen huis tegen een goed KV Oostende. The Great Old laat zo de kans liggen om zich over KRC Genk te hijsen naar de tweede plaats. Frank Vercauteren verloor zijn eerste keer als trainer van Antwerp en was teleurgesteld.

Antwerp begon nochtans goed aan de wedstrijd en ze kwamen al vroeg op voorsprong dankzij een typisch Gerkens-doelpunt. De thuisploeg kon die voorsprong echter niet vasthouden en ging nog met 1-2 de boot in. 

Frank Vercauteren zag zo de tweede plaats aan zijn neus voorbij gaan. "We begonnen heel goed en hadden alles onder controle, maar daarna zijn we verzwakt en vergaten we te doen wat we moesten doen. Ze waren meer bezig met discussies, met fouten, met de referee, dan met onze eigen organisatie. En dat kost ons een doelpunt. In de tweede helft hebben we het weer goed aangepakt, alleen zijn we in de laatste 20 minuten helemaal weggezakt. Het was voor sommigen wat moeilijk qua energie en het allemaal nog kunnen dichtlopen. Dan ga je je taken wat vergeten. En als je ruimte geeft, dan weet je dat de tegenstrever daar volop gebruik van maakt", liet Vercauteren optekenen na de wedstrijd.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws