Hazard blinkt uit bij Real Madrid: 'Hij is eindelijk terug!'

Hazard blinkt uit bij Real Madrid: 'Hij is eindelijk terug!'

Gepubliceerd: zaterdag 23 januari 2021 om 23:24za 23-01-2021 om 23:24

Is Eden Hazard weer helemaal terug? Tegen Alaves was de Rode Duivel alvast één van de grote uitblinkers voor Real Madrid. Dat leverde hem ook flink wat lof op.

Met een doelpunt en een (halve) assist hielp Hazard de Madrilenen aan de 1-4 overwinning tegen Alaves. Een deugddoende goede prestatie van de Rode Duivel, die de voorbije weken flink wat kritiek kreeg. Die werd zaterdag verstomd door Hazard en vervangen door enkel maar lof.

 Bij The Real Champs gaf men aan in Hazard te blijven geloven, ondanks zijn moeilijke periode. 'Zijn prestatie is het bewijs dat je wel kritisch mag zijn voor een speler, maar dat je zelf de boter zal gegeten hebben door te zeggen dat ze niets bijdragen of nutteloos zijn.' In een volgende tweet was het ook lovend voor Hazard: 'De Hazard waar we van zijn gaan houden de voorbije jaren', klonk het.

Nacho Peña van DIRECTVSport had ook flink wat lof voor onze landgenoot. 'Het doelpunt van Hazard was grote luxe. Ik hoop dat het een nieuw begin is voor de nummer zeven', schreef de journalist.

Bij Cadena Ser zag men Hazard uitblinken. 'Na een moeilijke periode heeft Hazard zich getoond tegen Alaves. Niet enkel door zijn doelpunt, maar ook met zijn assist. En ook Jose del Valle van ESPN zag Hazard overtuigen tegen Alaves. 'Hazard begint op de voetballer te lijken die hij eigenlijk is', gaf hij aan.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws