'STVV ziet sterkhouder Pol Garcia voor mooie som richting FC Juarez vertrekken'

'STVV ziet sterkhouder Pol Garcia voor mooie som richting FC Juarez vertrekken'

Gepubliceerd: zaterdag 23 januari 2021 om 20:45za 23-01-2021 om 20:45

STVV deed deze transferperiode zaken met het Mexicaanse Club Léon en zag Santiago Colombatto richting Mexico vertrekken. Hij is mogelijk niet de enige die voor het Midden-Amerikaanse land kiest.

Bij Het Laatste Nieuws valt te lezen dat Pol Garcia op het verlanglijstje van Club Léon staat. Sterker nog, de Spanjaard zou weldegelijk op weg zijn naar Mexico en dit weekend zijn laatste wedstrijd voor de club spelen.

Het gaat zoals bij Colombatto dan niet om een uitleenbeurt, maar wel om een definitieve transfer. Het Belang van Limburg geeft echter aan dat het niet om Club Léon gaat, maar wel om FC Juarez. De Mexicaanse club betaalt ook een som van 700.000 euro voor de Spanjaard. Met Dimitri Lavalée hoopt men bij STVV ook al de vervanger van Garcia in huis gehaald te hebben.

Garcia werd in de zomer van 2018 door STVV naar België gehaald en was de voorbije jaren één van de sterkhouders bij de Kanaries achterin. Tot dusver speelde hij 64 partijen voor STVV. Daarin was hij goed voor drie doelpunten en zeven assists.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws