AS Roma en Spezia maken er spektakelstuk van met zeven goals

23-01-2021 18:39

AS Roma heeft in een bijzonder spektakelstuk afgerekend met Spezia. In die wedstrijd werd zeven keer gescoord. Het werd 4-3.

Door goals van Borja Mayoral en Roberto Piccoli stond het na 45 minuten spelen 1-1. Mayoral maakte kort na rust 2-1 en Karsdorp verscheen vervolgens ook op het scorebord. Hij tikte van dichtbij binnen en maakte 3-1.

Na de 3-1 van Karsdorp was de wedstrijd echter allesbehalve gespeeld. Spezia wist vrijwel direct terug te komen tot 3-2 (goal van Diego Farias), waarop een spannend laatste half uur aanbrak. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd wist Spezia zelfs terug te komen tot 3-3.

Maar in de blessuretijd wist Roma toch de zege naar zich toe te trekken. Lorenzo Pellegrini kroonde zich in de 92e minuut tot held van Rome. Roma staat op de derde plaats in Italië. De achterstand op koploper AC Milan is zes punten.