Man-in-vorm Hairemans zet Mechelen op weg naar ruime tegen Eupen

23-01-2021 18:06
7

KV Mechelen heeft zaterdag met 3-0 gewonnen van KAS Eupen. Met zijn vierde doelpunt in vier matchen zette Geoffry Hairemans Malinwa in de eerste helft op weg naar de ruime zege.

Na de 4-0 nederlaag tegen Standard had KV Mechelen iets recht te zetten. In de eerste 45 minuten was er veel afval in het spel te noteren bij beide ploegen. De thuisploeg wist wel op voorsprong te komen. Shved deed het voorbereidende werk en Hairemans zette Mechelen op 1-0. De middenvelder scoorde afgelopen week ook al twee keer tegen Antwerp en één keer tegen Charleroi. Hairemans deed ook achterin zijn werk. Na een corner van Eupen redde hij vlak voor de lijn.

In de tweede helft kwam Mechelen een pak beter voor de dag. De 2-0 van Mrabti liet dan ook niet lang op zich wachten. Na de 2-0 in de 47e minuut had Malinwa gewonnen spel.  De Camargo besliste uiteindelijk de partij. Voor de aanvaller was het zijn eerste doelpunt sinds 6 november tegen Charleroi. Mechelen kreeg nadien nog kansen, maar aan de score veranderde er niets meer.

KV Mechelen pakt knap 15 op 18 en hoeft nu alleen nog maar naar voren te kijken. Het telt nu 29 punten. Dat is er nog maar 1 minder dan Eupen, dat 11e staat.