Waasland-Beveren pakt punt tegen Anderlecht, stevige kritiek op Sardella

Waasland-Beveren pakt punt tegen Anderlecht, stevige kritiek op Sardella

Gepubliceerd: zaterdag 23 januari 2021 om 16:30za 23-01-2021 om 16:30

RSC Anderlecht slaagde er vrijdag niet in om te winnen van Waasland-Beveren en speelde met 0-0 gelijk. In die partij waren er niet echt grote uitblinkers, maar wel enkele tegenvallers. Eén van die tegenvallers was Killian Sardella.

De achttienjarige verdediger verving de geschorste Kemar Lawrence en kreeg de voorkeur op Bogdan Mykhaylichenko. Echt overtuigen kon het achttienjarige jeugdproduct echter niet. Bij La Dernière Heure werd hij zelfs gebuisd en kreeg hij een 4,5 op 10 voor zijn partij.

'Hij verloor meteen zijn eerste duel, waardoor Albanese een grote kans kreeg. Op de linkerflank is hij duidelijk minder comfortabel dan op rechts. Zijn dieptepasses waren ook vaak veel te lang', viel er te lezen in de Waalse krant.

Ook Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad waren niet helemaal onder de indruk en gaven Sardella amper 5 op 10 voor zijn partij. Bij Sudpresse was men dan weer wat milder en zag men Sardella wel enkele goede aanvallende acties maken. 'Hij toonde veel vertrouwen. Was ook efficiënt in de omschakeling en maakte gebruik van de ruimte die voor zich lag. Ging in de 24ste minuut wel veel te zwak in duel met Frey', schreef men daar.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws