UPDATE: 'Club Brugge grijpt naast Pellistri, die voor Alaves kiest'

UPDATE: 'Club Brugge grijpt naast Pellistri, die voor Alaves kiest'

23-01-2021 16:15 Laatste update: 23-01-2021 16:15
11

Club Brugge is na het vertrek van Krépin Diatta op zoek naar een geschikte vervanger. Blauw-Zwart zou daarvoor weleens kunnen shoppen bij Manchester United.

Philippe Clement gaf al aan dat ze bij Club Brugge zoeken naar een vervanger en de landskampioen lijkt ook bijzonder hoog te mikken. Volgens het Italiaanse Calciomercato staat Facundo Pellistri van Manchester United namelijk op het verlanglijstje.

Pellistri is nog geen al te bekende naam in de voetbalwereld, maar wordt wel als een enorm talent gezien. Manchester United betaalde afgelopen zomer nog 8,5 miljoen euro om de negentienjarige Uruguayaan uit zijn thuisland weg te lokken. Een doorbraak bij de Mancunians zat er nog niet in, al kon hij in de League Cup wel één keer scoren voor Man United.

Bij een eventuele transfer zal het om een uitleenbeurt gaan, maar Club Brugge is niet de enige ploeg die interesse toont. Zo worden ook Sassuolo, Real Betis, Real Sociedad en Celta de Vigo gelinkt aan de Uruguayaan.

Update 24/1: Volgens Jonathan Shrager, een journalist uit Manchester, zou Celta de Vigo tot vrijdag in pole positie gelegen hebben voor Pellistri. Die bevoorrechte plaats heeft het nu enigszins verloren. Celta trok inmiddels Augusto Solari aan, een gelijkaardig profiel. Dat zou Club Brugge wel eens als muziek in de oren kunnen  klinken, al blijven de Spanjaarden wel geïnteresseerd.

Update 26/1: De Engelse journalist Shrager gaf eerder al aan dat Celta de Vigo niet langer denkt aan Pellistri en dat bevestigt hij dinsdag nogmaals. Shrager geeft echter ook aan dat Club Brugge of de andere geinteresseerde ploeg Deportivo Alavés dinsdag te horen zal krijgen waar zijn bestemming ligt.

Update 29/1: Pellistri trekt dan toch niet naar Club Brugge. De Engelse journalist Simon Stone geeft aan dat hij voor het Spaanse Alaves heeft gekozen en binnenkort wordt voorgesteld bij de Spaanse club.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie