OFFICIEEL: Anderlecht realiseert straffe huurdeal met komst van Larsen

OFFICIEEL: Anderlecht realiseert straffe huurdeal met komst van Larsen

23-01-2021 12:19 Laatste update: 12:32
67

Het is Peter Verbeke gelukt! De tijdelijke overstap van Jacob Bruun Larsen bleek een huzarenstukje, maar is dan toch van de grond geraakt. Anderlecht huurt de vleugelaanvaller van TSG Hoffenheim.

Een trots Anderlecht maakt het nieuws rond de kersverse transfer bekend via de eigen kanalen. Bruun Larsen slaagde eerder voor zijn medische proeven en zette inmiddels zijn handtekening onder een huurcontract tot het einde van het lopende seizoen. Over een aankoopoptie wordt niet gerept. Dat zou alleen maar logisch zijn, want een jaar geleden legde Hoffenheim nog negen miljoen euro op tafel voor de Deen.

Als doorgestroomd jeugdproduct van Borussia Dortmund maakte Bruun Larsen grote sier bij zijn doorbraak in het eerste elftal. Nadien stokte zijn ontwikkeling echter, waarna Hoffenheim haar kans schoon zag. In het coronajaar 2020 kwam hij slechts af en toe aan spelen toe. Dit seizoen stond zijn Bundesliga-teller welgeteld op 89 minuten ...

Bij Anderlecht moet Bruun Larsen weer een nieuw élan vinden. De club geeft de aanvaller alvast veel vertrouwen, want het heeft het legendarische rugnummer elf gereserveerd voor hem. In het verleden mocht onder meer Robbie Rensenbrink dat al dragen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie