Doku beurt Anderlecht-fans op: Anouar is ook iemand om naar uit te kijken

Doku beurt Anderlecht-fans op: "Anouar is ook iemand om naar uit te kijken"

23-01-2021 11:47
1

RSC Anderlecht zet alle zeilen bij om de top-vier te behalen, al schoot het zichzelf vrijdagavond in de voet met een scoreloos gelijkspel tegen Waasland-Beveren. Wie de Brusselaars niet meer kan helpen, is Jérémy Doku. De verkochte vleugelflitser volgt zijn ex-club wel nog op de voet.

Doku startte het seizoen nog bij Anderlecht, maar vertoeft inmiddels bij Stade Rennes. Hij oordeelt dat zijn jeugdliefde soms wat te veel kritiek te verduren krijgt. "Ik vind eigenlijk dat we al langer goed bezig waren. Er was gewoon altijd wel een of andere tegenslag, zoals die late tegengoals. Neem nu die wedstrijd tegen Leuven. Daar krijgen ze ook weer op het allerlaatste een penalty tegen …", zucht Doku bij Het Nieuwsblad.

Maar als ik zie hoe ze hebben gespeeld tegen Charleroi, dan doet me dat echt deugd, zeker omdat Francis (Amuzu, nvdr.) heeft gescoord. Nu zien jullie eigenlijk pas de Francis die ik ken, die van bij de jeugd", looft Doku zijn boezemvriend. "Je ziet dat hij meer en meer in zijn spel komt en dat hij meer durft te voetballen."

"Anouar (Ait El Hadj, nvdr.) was tegen Charleroi ook echt goed, hij is ook iemand om naar uit te kijken", somt de Rode Duivel nog een opkomend talent op. "En zo zitten er in de jeugd van Anderlecht nog een paar te wachten. Ik heb Francis en Anouar dinsdag allebei meteen na de wedstrijd een berichtje gestuurd. Zij hebben iets langer op hun kans moeten wachten, maar ik wéét hoe belangrijk dit voor hen is en wat dit met hen doet."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie