'Diatta doet supporters Club Brugge groot plezier met speciale Cercle-clausule'

'Diatta doet supporters Club Brugge groot plezier met speciale Cercle-clausule'

Gepubliceerd: zaterdag 23 januari 2021 om 11:02za 23-01-2021 om 11:02

Club Brugge liet Krépin Diatta deze week naar AS Monaco verkassen. De 21-jarige Senegalees hoopt in het Prinsdom een trampoline te vinden richting de absolute wereldtop. Mocht het daar fout lopen, zal hij alvast nooit het shirt van ... Cercle Brugge aantrekken!

Diatta heeft namelijk een opmerkelijke clausule laten opnemen in zijn contract bij Monaco, weet Het Nieuwsblad. De Franse grootmacht is zoals bekend de moederclub van Cercle en stalt regelmatig spelers bij de Vereniging. Met onder meer Jean Marcelin en de recent gehuurde Strahinja Pavlovic zitten daar soms ook dure vogels bij. Wat er ook gebeurt, Diatta zal dat rijtje nooit vervoegen.

De vleugelspeler heeft uitdrukkelijk in zijn verbintenis laten zetten dat een uitleenbeurt aan Cercle niet tot de mogelijkheden behoort. Dat zal de fans van Club Brugge ongetwijfeld een hart onder de riem steken, al lijkt het er ook gewoon op dat Diatta bij de A-kern van Monaco van waarde zal zijn. De Monegasken legden niet voor niets zo'n twintig miljoen euro op tafel.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws