Breaking news

VP Analyse: Standard herleeft, Club Brugge zoekt ritme, maar waar was de VAR?

Mbappé twijfelt nog over nieuw contract bij PSG: 'Ik wil er goed over nadenken'

Mbappé twijfelt nog over nieuw contract bij PSG: 'Ik wil er goed over nadenken'

Gepubliceerd: zaterdag 23 januari 2021 om 10:35za 23-01-2021 om 10:35

Kylian Mbappé weet nog niet of hij zijn contract gaat verlengen bij Paris Saint-Germain. De 22-jarige aanvaller is in gesprek met de Franse kampioen, maar wil geen overhaaste beslissing nemen.

De huidige verbintenis van Mbappé loopt medio 2022 af, waardoor PSG er veel aan gelegen is om spoedig te verlengen. "We zijn in gesprek met de club over het project. Ik denk er goed over na, want als ik verleng zal het voor lange tijd zijn", reageert de wereldkampioen in Franse media. "Ik ben heel gelukkig hier, dat ben ik altijd geweest. De fans en de club hebben mij altijd gesteund. Daarom zal ik de club altijd dankbaar zijn."

"Maar ik wil nadenken over wat ik de komende jaren wil doen, waar ik wil zijn", vervolgt Mbappé. "We moeten snel een beslissing nemen, maar ik denk er nog over na. Als ik al een antwoord had, dan had ik die gegeven. Ik probeer geen tijd te rekken", benadrukt de pijlsnelle aanvaller. "Het gaat gewoon om bezinning. Ik wil geen contract tekenen en een jaar later zeggen dat ik wil vertrekken. Als ik teken, dan blijf ik."

Mbappé wordt voornamelijk in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid. Hij was vrijdag nog de uitblinker bij PSG in de thuiswedstrijd tegen Montpellier in de Ligue 1. Hij scoorde twee keer en gaf een assist.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws