Transferbeleid Verbeke onder de loep: “Ik snap al even niks meer van Anderlecht”

Transferbeleid Verbeke onder de loep: “Ik snap al even niks meer van Anderlecht”

Gepubliceerd: zaterdag 23 januari 2021 om 08:28za 23-01-2021 om 08:28

Peter Verbeke moet het met een beperkt budget doen bij RSC Anderlecht. Paars-wit huurt dan ook verschillende spelers, met of zonder aankoopoptie, om niet al te veel geld op te doen aan versterkingen. Niet iedereen is fan van dat transferbeleid.

Jan Boskamp neemt het transferbeleid van Anderlecht tegenover Het Belang van Limburg onder de loep. “Ik snap al even niks meer van Anderlecht en dat blijft duren. Ik kan begrijpen dat je geen geld hebt en dat je met de jeugd wilt spelen, maar waarom moet je dan plots drie aanvallers gaan huren? Dat kost toch ook geld? Stel je voor dat die gasten zich in Brussel ontzettend ontwikkelen.”

“Daar heb je niks aan”, gaat Boskamp verder. “Je creëert waarde voor een andere ploeg. Sportief gaat het ietsje beter. Toch in de thuismatchen. Maar het zit allemaal nog kort bij mekaar. Kijk maar naar Standard. Dat pakt onder Leye 9 op 9 en doet plots weer volop mee voor de top vier. Daarmee geeft hij wel zijn visitekaartje af. Net zoals Peter Maes in Sint-Truiden.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Boskamp hier gelijk?

Ja
62%
Nee
38%
(559 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws