Breaking news

Standard wipt Club Brugge uit de Beker van België na héél tumultueuze slotfase

‘Antwerp volop bezig met komst van aanvaller, fans dromen van Benteke’

‘Antwerp volop bezig met komst van aanvaller, fans dromen van Benteke’

Gepubliceerd: zaterdag 23 januari 2021 om 07:00za 23-01-2021 om 07:00

Gazet van Antwerpen meldt dat Antwerp volop bezig is met de komst van een nieuwe aanvaller. The Great Old zoekt al een tijdje naar een spitsbroer/concurrent voor Dieumerci Mbokani en verschillende namen werden al genoemd.

In het verleden werden Cyle Larin, Abdoulay Diaby, Yohan Boli, Edmilson Junior, Silvere Ganvoula en Thomas Henry al genoemd. Al die namen lijken echter doorgestreept te kunnen worden. De fans zelf dromen groot. ‘Supporters dromen intussen van gevestigde waarden als Christian Benteke (30), maar begin er maar aan. De Rode Duivel wil het seizoen gewoon uitdoen bij Crystal Palace, dus daar stopt het’, klinkt het.

Luciano D’Onofrio kennende komt hij nog met een stunt op de laatste dag van de transferperiode, maar het blijft altijd bang afwachten. Zeker tijdens een wintermercato. ‘Liefst tovert hij iemand uit zijn hoge hoed voor een aanvaardbaar bedrag. Of gratis, zoals Mbokani, maar tijdens de wintermercato kan dat natuurlijk niet.’ Overigens is Antwerp ook nog altijd op zoek naar een goalie. Ortwin De Wolf van KAS Eupen lijkt de hoofdkandidaat.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws