Het huurlingenlegioen van Standard: Game Over in Luik, Italiaanse reddingsboei?

Het huurlingenlegioen van Standard: Game Over in Luik, Italiaanse reddingsboei?

23-01-2021 09:20 Laatste update: 14:00
2

Zowat elke voetbalclub beschikt dezer dagen over een leger aan huurspelers. Of het nu om beloftevolle talenten gaat die op zoek zijn naar speelminuten, gepasseerde voetballers die zichzelf in de kijker willen spelen of financiële noodoplossingen, uitleenbeurten zijn de dag van vandaag een belangrijk onderdeel van een voetbalclub. VoetbalPrimeur.be werpt alvast zijn licht over de huurlingenlegioenen van de G6. Vandaag: Standard.

De laatste ploeg die in deze reeks onder de loep wordt genomen beschikt ook over het kleinste huurlingenlegioen. Standard heeft slechts één speler die op huurbasis ergens anders speelt. Denis Dragus is de uitverkorene, de Roemeense aanvaller speelt bij het Italiaanse Crotone.

Erg veel plezier heeft de Standard-aanvaller echter nog niet beleefd aan zijn uitleenbeurt. Dragus komt maar met mondjesmaat aan spelen toe bij de rode lantaarn in de Serie A en wist nog geen enkele keer te scoren. Crotone heeft wel een aankoopoptie, met deze vorm lijkt het echter twijfelachtig dat de Roemeen bij Crotone mag blijven. Of het moet zijn dat Dragus bij een eventuele degradatie wel naar waarde wordt geschat. Afwachtten dus, bij Standard lijkt zijn verhaal alvast over.