Club NXT zet slechte vorm ook in 2021 voort en verliest van Lierse Kempenzonen

22-01-2021 21:50
4

Club NXT is er opnieuw niet in geslaagd om de drie punten te pakken in Eerste Klasse B. Het begon 2021 ook met een nederlaag tegen Lierse-Kempenzonen. Het werd 3-1 voor de thuisploeg.

Bij de jonge Bruggelingen zagen we geen 'ervaren' krachten zoals Youssouph Badji, Ignace Van der Brempt of Thomas Van den Keybus. Dat werd ook meteen duidelijk tegen Lierse Kempenzonen, dat de Bruggelingen meteen bij de keel griep en niet meer losliet.

Na tien minuten voetballen werd de thuisploeg ook beloond met een strafschop. Na een lichte fout van Maxim De Cuyper wees de scheidsrechter naar de penaltystip. Placca bedankte met het openingsdoelpunt.

Diezelfde Placca werd uiteindelijk ook de grote uitblinker van de partij en scoorde net voor rust na een nieuwe individuele fout bij Club NXT de 2-0 voor Lierse Kempenzonen. Een verdiende voorsprong ook voor de thuisploeg, die Club NXT geen duimbreed toegaf.

Ook in het begin van de tweede helft kregen we hetzelfde spelbeeld, met Lierse dat oppermachtig bleef. Placca lukte uiteindelijk een hattrick en besliste de wedstrijd helemaal. Na heel wat veranderingen kwam Club NXT wat meer in de partij en maakte het er vanop de stip ook nog 3-1 van. Daar bleef hij uiteindelijk bij.