Hoe pijnlijk het ook was, hij en Anderlecht zullen hier de vruchten van plukken

"Hoe pijnlijk het ook was, hij en Anderlecht zullen hier de vruchten van plukken"

Gepubliceerd: vrijdag 22 januari 2021 om 21:22vr 22-01-2021 om 21:22

Vrijdagavond speelt RSC Anderlecht op eigen veld tegen Waasland-Beveren. Anderlecht en Kompany zijn op goede weg in de strijd voor Play Off 1, in de transferperiode werden al enkele versterkingen gehaald. Bondscoach Roberto Martinez steekt de coach van Anderlecht een hart onder de riem.

RSC Anderlecht strijdt mee voor de eerste vier plaatsen en daarbij voor een plaats in Play Off 1. Volgens bondscoach Roberto Martinez hoeven de Brusselaars zich echter geen al te grote zorgen te maken.

In een interview met het medium WorldSoccer liet de Bondscoach zijn licht schijnen over het parcours van Kompany als hoofdcoach tot dusver. Martinez is van mening dat zowel de club als de trainer op termijn zal profiteren van de tegenslagen in de voorbije maanden. "Vincent is door een moeilijke periode gegaan die van hem een échte coach en manager zal maken in de toekomst. Hoe pijnlijk het bij momenten ook was, hij en Anderlecht zullen hier de vruchten van plukken. Het was een belangrijke leercurve voor hem en dit bereidt hem voor op de toekomst", aldus Martinez.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws