Breaking news

'Anderlecht wil transfervrije middenvelder weghalen voor de neus van Galatasaray'

HVH: Ik was lastig over twee fases: het tegendoelpunt en de penalty

HVH: "Ik was lastig over twee fases: het tegendoelpunt en de penalty"

Gepubliceerd: vrijdag 22 januari 2021 om 20:25vr 22-01-2021 om 20:25

KAA Gent speelt zondag op het veld van revelatie Oud-Heverlee Leuven. Na het gelijkspel op KRC Genk wacht de troepen van Hein Vanhaezebrouck weer een lastige verplaatsing. Vanhaezebrouck blikt vooruit op het proces dat zijn elftal maakt.

Tegen een tienkoppig Genk kwam KAA Gent niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Gent ontsnapte nog aan een tegendoelpunt maar KRC Genk miste enkele opgelegde kansen onder meer een penalty. "Als je na affluiten ontgoocheld het veld verlaat weet je dat er meer mogelijk was. Maar goed, vandaag hebben we die knop omgedraaid. Ook dat is 'part of the job'", liet Vanhaezebrouck weten op de persconferentie.

Vanhaezebrouck zag wel enkele positieve zaken bij zijn ploeg. "Als coach merk ik wel progressie. Gisteren was ik enkel lastig over twee fases: het tegendoelpunt en de penalty. Voor de rest zag ik positieve zaken. De druk die we brengen en het balbezit dat we hebben, is nieuw in vergelijking met de start van het seizoen. Maar zolang er geen resultaten volgen, telt dat niet voor de meeste mensen. Ik ben er van overtuigd dat dit de eerste stappen zijn. Je kan niet onmiddelijk van letter A in het alfabet naar letter Z springen. Je moet eerst enkele stappen zetten om jouw doel te bereiken", liet de trainer weten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws