Terug naar af voor Club Brugge, Cercle Brugge wil niet zomaar weg uit Jan Breydel

Terug naar af voor Club Brugge, Cercle Brugge wil niet zomaar weg uit Jan Breydel

Gepubliceerd: vrijdag 22 januari 2021 om 19:11vr 22-01-2021 om 19:11

Cercle Brugge heeft gereageerd na het stadionnieuws van Club Brugge. De Vereniging tempert de vreugde bij Blauw-Zwart, want het is niet geneigd om het Jan Breydelstadion te verlaten voor een nieuw stadion aan de Blankenbergse Steenweg.

"We begrijpen het enthousiasme van Club Brugge om met de bouw van een nieuw stadion te beginnen. Toch eisen we dat de start van de werken wordt uitgesteld tot een duurzame, juridisch haalbare en eerlijke oplossing voor Cercle Brugge is gegarandeerd. De stad Brugge heeft ons gegarandeerd dat onze ploeg op de Jan Breydelsite kan blijven tot er een aanvaardbare oplossing is gevonden. We vragen de stad om die belofte na te komen", aldus voorzitter Vincent Goemaere op de website van Cercle Brugge.

Cercle Brugge rekent op een andere oplossing waar alle partijen - dus ook Club Brugge - zich in kunnen vinden. "Van bij de start van het stadiondossier heeft Cercle Brugge altijd een constructieve houding aangenomen, actief ideeën aangebracht en elke mogelijke oplossing verwelkomd die door andere actoren werd voorgesteld. Vandaag vragen we alleen maar om als gelijken te worden behandeld en niet uit ons huis te worden geschopt voordat er een haalbare, eerlijke en duurzame oplossing is voor beide voetbalclubs."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zal het stadion er staan tegen 2024?

Ja
34%
Nee
66%
(446 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws