Refaelov en Mbokani keren terug bij Antwerp, ook Lamkel Zé is er opnieuw bij

Refaelov en Mbokani keren terug bij Antwerp, ook Lamkel Zé is er opnieuw bij

Gepubliceerd: vrijdag 22 januari 2021 om 17:44vr 22-01-2021 om 17:44

Royal Antwerp FC neemt het na de overwinning tegen Cercle Brugge op tegen KV Oostende. Tegen de Bruggelingen kon Frank Vercauteren gee beroep doen op een pak spelers. Ook tegen KVO wordt het puzzelen, maar ziet hij wel één belangrijke pion terugkeren.

Zo is Gouden Schoen Lior Refaelov opnieuw speelklaar is kan hij ook spelen tegen KV Oostende. Voor Faris Haris komt de partij voorlopig nog te vroeg. Dieumerci Mbokani zit wel in de wedstrijdselectie, maar is volgens Het Nieuwsblad onzeker.

Daardoor zal Vercauteren mogelijk in de spits opnieuw moeten puzzelen. Vercauteren besloot om tegen Cercle een beroep te doen op Didier Lamkel Zé en ook tegen KVO lijkt de Kameroener opnieuw een basisplek te gaan krijgen, zeker na zijn winnend doelpunt tegen Cercle Brugge.

Antwerp staat inmiddels op een derde plek en telt twee punten minder dan de nummer twee, KRC Genk. De achterstand op leider Club Brugge bereidt elf punten. KV Oostende staat op een achtste plek en heeft drie punten achterstand op nummer vier Oud-Heverlee Leuven.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws