'Boze Cercle-fans proteresteren op training en krijgen uitleg van de club'

'Boze Cercle-fans proteresteren op training en krijgen uitleg van de club'

Gepubliceerd: vrijdag 22 januari 2021 om 15:13vr 22-01-2021 om 15:13

Laatste update: zaterdag 23 januari 2021 om 08:14za 23-01-2021 om 08:14

Cercle Brugge kampt met een 4 op 39 en de druk op coach Paul Clement neemt toe. Het Nieuwsblad meldt dat de supporters het beu zijn en op sociale media hebben opgeroepen om een protestactie op poten te zetten.

De fans willen om half naar het Jan Breydelstadion afzakken om hun ongenoegen te laten blijken bij de start van de middagtraining. Niet enkel de resultaten, maar ook de selectiepolitiek van Clement en de inmenging van AS Monaco zitten de supporters dwars.

Het management van Cercle liet weten dat een protest mogelijk is als alle coronaregels worden gerespecteerd: voldoende afstand én mondmasker. Groen-Zwart neemt het morgen op tegen KV Kortrijk. “Het is geen kwestie van leven of dood maar het is een heel belangrijke match die we graag zouden winnen”, liet coach Clement weten.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat een tiental Cercle-fans gisteren zijn afgezakt naar de training. De 4 op 39 kan niet door de beugel. ‘De supporters hielden het wel rustig en konden even spreken met de staf. Ze kregen nadien duiding en uitleg van technisch directeur Carlos Avina’, klinkt het.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws