Tegen Club Brugge zullen we onszelf met de drie punten belonen

"Tegen Club Brugge zullen we onszelf met de drie punten belonen"

Gepubliceerd: vrijdag 22 januari 2021 om 12:00vr 22-01-2021 om 12:00

KRC Genk heeft donderdag de zege laten liggen tegen KAA Gent (1-1). Ondanks de vroege rode kaart voor Carlos Cuesta had de thuisploeg de beste kansen. Zijn landgenoot Daniel Muñoz gaat zondag vol voor de zege tegen Club Brugge.

Cuesta pakte zo twee rode kaarten in dezelfde week. "Twee rode kaarten op rij, dat is uiteraard niet fijn voor hem. Maar hij weet dat niemand hem daarvoor zal bekritiseren. Integendeel. Hij kan rekenen op de steun van iedereen", benadrukt Muñoz bij Het Nieuwsblad.

Muñoz speelde zelf lang niet slecht, maar bij de 1-1 wel het duel van Yaremchuk. "Dat is het lot van een verdediger. Als je je man één keer lost, kan dat fataal zijn. Maar dat kruipt niet in mijn hoofd met het oog op zondag."

Muñoz heeft alvast goede hoop voor zondag. "Natuurlijk krijgen wij weinig recuperatietijd. Bovendien is het op fysiek vlak geen cadeau als je tachtig minuten met een man minder staat. Maar dat mag geen excuus zijn. Ik heb echt wel het gevoel dat wij onszelf in Brugge zondag met de drie punten gaan belonen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie wint de topper van zondag?

Club Brugge
55%
KRC Genk
29%
Niemand, het wordt een gelijkspel
16%
(966 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws