‘Antwerp probeert Lamkel Zé voor 31 januari toch nog weg te krijgen'

‘Antwerp probeert Lamkel Zé voor 31 januari toch nog weg te krijgen'

Gepubliceerd: vrijdag 22 januari 2021 om 09:13vr 22-01-2021 om 09:13

Didier Lamkel Zé was dan wel de matchwinnaar bij Antwerp tegen Cercle Brugge, maar de middenvelder heeft het helemaal verkorven volgens Gazet van Antwerpen. Ondanks zijn goal gooide Lamkel Zé olie op het vuur.

Na zijn doelpunt trok het enfant terrible zijn tenue uit en deed hij teken met de zwijgvinger. Ook in de kleedkamer was het prijs. Buiten was er politie aanwezig om protesten tegen te gaan, maar binnen filmde Nana Ampomah een overwinningsdansje. Zelf mag LZ7 niets op sociale media posten, maar dat deed zijn ploegmakker wel.

‘Het was dé druppel. De (niet-Afrikaanse) medespelers hadden hun afkeer van Lamkel Zé al eens duidelijk gemaakt op het veld, door ostentatief te weigeren om hem te gaan feliciteren na zijn doelpunt. Maar nu wilden enkelen hem net niet te lijf gaan. Naar verluidt zakte zelfs een bestuurslid van de Great Old, nadat ook hij de dansbeelden had gezien, af naar de kleedkamer om Lamkel Zé de huid vol te schelden’, klinkt het.

The Great Old wil Lamkel Zé snel verkopen. Tot dan is er een wapenstilstand met de harde kern en spelers. ‘Mits een aantal voorwaarden vervuld zijn, zal Antwerp er volgens onze info alles aan doen om de Kameroener nog voor het afsluiten van deze wintermercato op 31 januari weg te krijgen. Tot dan zou de harde kern zich rustig houden. “Om de club geen schade toe te brengen.”’, is het oordeel van Antwerp.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is dit de beste oplossing?

Ja
89%
Nee
11%
(284 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws