UPDATE: ‘Larsen legt medische tests af, Anderlecht wil deal vandaag afronden’

UPDATE: ‘Larsen legt medische tests af, Anderlecht wil deal vandaag afronden’

22-01-2021 07:00 Laatste update: 16:05
38

Volgens Het Nieuwsblad heeft RSC Anderlecht Jacob Bruun Larsen binnen. De 22-jarige Deen zou vandaag afreizen naar België om zijn medische tests af te leggen. Hij komt op huurbasis over van het Duitse Hoffenheim.

Larsen zal gehuurd worden zonder aankoopoptie. ‘Aanvankelijk liepen de onderhandelingen moeizaam, maar nu zitten ze in de laatste rechte lijn’, klinkt het. De linksbuiten werd op zijn zestiende ontdekt door Dortmund en werd gezien als een toptalent. Dit seizoen kwam hij echter nog niet veel aan spelen toe.

Bij Anderlecht hoopt Larsen zich weer in de kijker te spelen. Ook Kopenhagen was geïnteresseerd, maar paars-wit wint naar verluidt de transferstrijd. Na Mo Bouchouari, Warner Hahn, Majeed Ashimeru en Abdoulay Diaby is Larsen de vijfde wintertransfer van Anderlecht.

Update: Jacob Bruun Larsen heeft inmiddels zijn medische tests in het UZ van Gent afgelegd. Het Laatste Nieuws meldt dat Anderlecht in een afrondende fase zit met de onderhandelingen met Hoffenheim. Paars-wit wil de deal vandaag nog afronden.