Deel Antwerp-kern overwoog staking tegen Lamkel Zé: Proberen hem te negeren

Deel Antwerp-kern overwoog staking tegen Lamkel Zé: "Proberen hem te negeren"

Gepubliceerd: donderdag 21 januari 2021 om 20:20do 21-01-2021 om 20:20

Laatste update: donderdag 21 januari 2021 om 20:20do 21-01-2021 om 20:20

Volgens Het Laatste Nieuws overwoog een deel van de kern van Antwerp om vorige week te staken tegen de terugkeer van Didier Lamkel Zé. Uiteindelijk hebben ze daarvan afgezien, om de ploeg niet helemaal te verdelen.

Het is niet de volledige spelesrgroep die Lamkel Zé uitspuwt. Hij heeft nog enkele aanhangers in de kleedkamer, maar toch vooral tegenstanders. "We hebben geaccepteerd dat boven onze hoofden werd beslist om Didier opnieuw te laten aansluiten, maar dat betekent niet dat we vrienden moeten zijn. Het enige wat we kunnen doen, is hem proberen te negeren", verteld een anonieme bron aan Het Laatste Nieuws.

Lamkel Zé scoorde woensdag de winning-goal tegen Cercle Brugge, maar dat zal niets veranderen aan de situatie. "Eerlijk gezegd ben ik er vrij zeker van dat het nooit meer helemaal goed komt tussen Didier en de rest van de ploeg", vervolgde de bron. "De reactie van verschillende spelers na zijn goal loog er niet om. Kijk, een groot deel van de groep gelooft Didier gewoon niet meer."

"Hij heeft sorry moeten zeggen, mag voor de trainingen voorlopig nog niet in de kleedkamer komen en houdt zich op het oefenveld redelijk gedeisd, maar we weten dat hij dat niet kan volhouden. Na een paar weken gaat het toch altijd weer mis. Didier gaat nooit echt veranderen. Het probleem is dat die kerel het niet eens beseft wanneer hij verkeerd bezig is. Ondertussen is er iets gebroken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws