‘Carcela is vrij om met clubs te praten, maar heeft geen zin in Turks avontuur’

‘Carcela is vrij om met clubs te praten, maar heeft geen zin in Turks avontuur’

Gepubliceerd: donderdag 21 januari 2021 om 18:45do 21-01-2021 om 18:45

Laatste update: vrijdag 22 januari 2021 om 16:45vr 22-01-2021 om 16:45

Standard wil deze winter van onder andere Obbi Oulare en Felipe Avenatti nog afscheid nemen. Even leek ook Mehdi Carcela weg te mogen, maar nieuwbakken trainer Mbaye Leye is overtuigd dat de 31-jarige Marokkaan nog van waarde kan zijn. Toch heeft Carcela een andere optie.

Sporx schrijft namelijk dat Trabzonspor denkt aan de komst van Carcela. De Turkse club wil zich in het aanvallende compartiment versterken en de Standard-winger staat bovenaan het verlanglijstje. Voor de Rouches wordt het een twijfelgeval, aangezien Carcela na dit seizoen einde contract is. Standard lijkt te moeten kiezen tussen een verkoop of een contractverlenging.

Leye sprak recent echter nog zijn bewondering uit voor Carcela, die intussen toch kind aan huis is op Sclessin. "Hij begint nu vanaf nul. Carcela weet hoeveel vertrouwen ik in hem heb. Natuurlijk reken ik op hem en hij zal de verantwoordelijkheid nemen om Standard uit deze situatie te halen", zei de Standard-coach bij zijn aanstelling.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat Mehdi Carcela geen zin heeft in een avontuur bij Trabzonspor. De middenvelder van Standard Luik is aan het einde van het seizoen een vrije speler en mag dus met andere clubs praten. Trabzon wilde Carcela per direct overnemen met een contract voro zes maanden, plus optie. Dat zag Carcela niet zitten. Een bod is er dus niet van gekomen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Standard hem nog verkopen?

Ja
61%
Nee
39%
(231 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws