Ik vrees dat Lamkel Zé Antwerp gewoon helemaal verscheurt

"Ik vrees dat Lamkel Zé Antwerp gewoon helemaal verscheurt"

Gepubliceerd: donderdag 21 januari 2021 om 16:17do 21-01-2021 om 16:17

Geloof het of niet, maar Didier Lamkel Zé is nog steeds een speler van Royal Antwerp FC. Sterker nog, hij was afgelopen woensdag nog de matchwinnaar in het duel tegen Cercle Brugge. De fans spuwen hem uit, maar de directie wil hem kansen blijven geven. Volgens Tom Boudeweel is dat geen al te beste zet.

Lamkel Zé kreeg plots weer een kans bij Antwerp en werd ook meteen in de basis gezet door Frank Vercauteren. Naar verluidt kreeg de spelersgroep van Antwerp dat ook bijzonder laat te horen. "Er waren opties en het is vooral opvallend dat Vercauteren niets gezegd had aan zijn groep. Hij maakt zijn opstelling altijd 2 uur voor de wedstrijd bekend en hij heeft blijkbaar niets gezegd over die keuze. Het is opvallend dat het zomaar passeert in de groep", onthult Boudeweel bij Sporza.

Uiteindelijk werd Lamkel Zé matchwinnaar, maar bij het publiek heeft de Kameroener helemaal afgedaan. Zij willen Lamkel Zé zien vertrekken. "Met publiek in het stadion zou Lamkel Zé laten spelen een groter risico geweest zijn. Het zou een ander verhaal geweest zijn, zeker na wat er de voorbije weken gebeurd is", klinkt het.

Verscheurd Antwerp
Volgens Boudeweel is de keuze om Lamkel Zé een nieuwe kans te geven dan ook niet de juiste. "Ik vind het hele verhaal vooral ongeloofwaardig en bizar. Het is straf dat hij er nog altijd is na alles wat hij gedaan heeft", gaat Boudeweel verder. "Tegen Cercle deed hij ook weer zijn truitje uit na die goal, ging hij op de grond zitten met die zenbeweging... Het is er allemaal over. Als er één rode draad is: we geven hem gewoon veel te veel aandacht en hij kickt daar op."

"Én de supporters én de spelers moeten hem niet meer. Hij kreeg nauwelijks felicitaties na de goal. Lior Refaelov heeft al een paar keer gezegd dat hij niet meer met hem overweg kan, ook Ritchie De Laet zei al dat het zo niet meer kan. En nu is hij er toch weer, zonder uitleg van Vercauteren. Het is hard, maar ik vrees dat deze figuur de hele club gewoon verscheurt. Zelfs na zijn goal, die toch 3 punten oplevert, vinden de meeste supporters dat hij de clubkleuren niet meer waard is", aldus Boudeweel.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws