OFFICIEEL: Ook Cercle Brugge bevestigt komst van peperdure Pavlovic

OFFICIEEL: Ook Cercle Brugge bevestigt komst van peperdure Pavlovic

Gepubliceerd: donderdag 21 januari 2021 om 15:44do 21-01-2021 om 15:44

Laatste update: donderdag 21 januari 2021 om 17:10do 21-01-2021 om 17:10

Cercle Brugge krijgt weer een gezant uit AS Monaco toegestuurd. Nadat het afgelopen zomer al de dure Jean Marcelin mocht huren, gebeurt nu hetzelfde met Strahinja Pavlovic.

AS Monaco-coach Kovac bevestigde donderdag op een persconferentie dat Pavlovic richting Cercle Brugge trekt. "Pavlovic heeft nood aan speeltijd en zal tot het einde van het seizoen uitgeleend worden aan Cercle Brugge", klonk het duidelijk.

De Monegasken betaalden afgelopen seizoen nog twaalf miljoen euro aan Partizan Belgrado voor de negentienjarige verdediger, maar een doorbraak bij Monaco zat er niet in. Hij speelde nog geen enkele minuut voor AS Monaco en moet nu dus speelminuten krijgen bij Cercle Brugge.

Daar zal hij ongetwijfeld naast Marcelin staan, die ook wordt gehuurd van AS Monaco. De Fransman kostte AS Monaco in het verleden ook meer dan tien miljoen euro, maar kon het in Frankrijk nog niet waarmaken. Bij Cercle Brugge is hij een basispion achterin. Ook Anthony Musaba en Giulian Biancone worden door AS Monaco uitgeleend aan de Vereniging.

Update: In navolging van de grote broer heeft ook Cercle bevestigd dat Pavlovic de komende maanden voor De Vereniging zal voetballen. De linksvoetige mandekker krijgt, zoals aangegeven vanuit Monaco, een huurovereenkomst tot het einde van het lopende seizoen. De Serviër moet Cercle mee in Eerste Klasse A helpen houden. Samen met Marcellin zal hij nu een centrale defensie van een slordige twintig miljoen euro vormen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws